Mercedes V klasse Brabus

Deze luxe kneiter dikke Mercedes Vito ook wel bekend als de V Klasse heeft een kuurtje gehad bij tuner BRABUS de auto kost €300,000 maar dan heb je wel wat . 245pk 510nm koppel 0-100 in 8,8 seconden en de luxe van een MAYBACH.
Deze bus is werkelijk voorzien van alle mogelijk luxe zoals massage/relaxed stoelen ,TV , multimedia systeem ,koffieautomaat.
Uiteraard zijn alle badges van Mercedes vervangen voor de wel bekende B van de tuner  BRABUS  die aan elk detail is gedacht zowel van binnen als van buiten .

Ook extrieur  is er het een ander aangepast zo is het onderstel aangepast en de bodykit standaard is deze auto al voorzien van rondom glas dus om deze auto op grijs kenteken te krijgen in Nederland zullen de nodige aanpassingen gedaan moeten worden zoals Glaslook panelen /Blinderingspanelen kans is klein dat dit daadwerkelijk zal gebeuren .. Deze auto zal eerder gaan dienen als vip vervoer in bijvoorbeeld dubai .

check het filmpje en oordeel zelf of dit de dikste Mercedes bus is die je ooit heb gezien.