Nieuwe Opel vivaro

Nieuwe Opel vivaro, het nieuwe broertje van de Peugeot Expert

Hier alvast een sneak preview  van de nieuwe Opel vivaro, het nieuwe pareltje van Opel. De nieuwe Vivaro is identiek aan de modellen Peugeot Expert ,Citroen Jumpy, Toyota Proace, die al bekend zijn op de nederlandse wegen. Deze zal evenals zijn broers geleverd worden in een korte, een medium en lange versie. Glaslookpanelen.nl zal voor alle lengtes glaslook panelen gaan leveren.

Het Design van de nieuwe Opel Vivaro mag er zijn en is een echte Opel, ondanks het al bestaande design. De binnenkant van de auto is identiek aan de Expert, Jumpy en Proace, op het stuurwiel na. Door de bekleding zal er waarschijnlijk nog wel een echte Opel touch aan de auto gegeven worden.

Wij van Glaslookpanelen.nl zijn er van overtuigd dat dit wederom een bestseller gaat worden, gezien de verkoopcijfers van zijn broers.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *